Penghantaran PERCUMA 4 Kotak Ke Atas

Cara Beli Susu Puremil Melalui Sistem OrderSini

1. Layari laman Ordersini untuk pembelian Susu Puremil.

susu puremil perisa asli dan coklat

pakej jimat susu puremil perisa asli dan coklat

 

2. Pilih Kuantiti & Lokasi Penghantaran

Cara beli barang melalui Sistem OrderSini Langkah 1

Pilih Susu Puremil yang ingin dibeli sama ada Perisa Asli atau Perisa Coklat. Pilih jumlah kuantiti yang diingini, boleh campur antara Perisa Asli dan Perisa Coklat. Kemudian pilih Lokasi Penghantaran. Setelah selesai, lihat Jumlah Penuh yang perlu dibayar. Pastikan semuanya adalah betul sebelum membuat pembayaran.

Cara beli barang melalui Sistem OrderSini Langkah 1a

Bagi pembelian Pakej Jimat Per Karton, pilih kuantiti karton susu yang ingin dibeli sama ada Susu Asli atau Susu Coklat. Jika ingin campur Susu Asli dan Susu Coklat, pilih berapa kotak yang ingin dibeli. Sebagai contoh, 6 kotak Susu Asli dan 6 kotak Susu Coklat. Kemudian pilih Lokasi Penghantaran. Setelah selesai, lihat Jumlah Penuh yang perlu dibayar. Pastikan semuanya adalah betul sebelum membuat pembayaran.

P.s : Pakej Jimat Belian Per Karton hanya SAH untuk pembelian 12 kotak Susu Puremil. Boleh campur antara Susu Puremil Asli dan Susu Puremil Coklat.

 

3. Pilih Cara Pembayaran

Cara beli barang melalui Sistem OrderSini Langkah 2

a. Pilih CDM sekiranya anda membuat pembayaran menggunakan Mesin Deposit Tunai. Sila mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran di ruangan yang disediakan.

b. Pilih Online Banking sekiranya anda membuat pembayaran secara online menggunakan Maybank atau Cimb. Sila masukkan email auradinamik7@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi .

c. Buat pembayaran mengikut Jumlah Bayaran. Kemudian muatnaik Bukti Pembayaran dalam bentuk Gambar dengan klik pada butang Choose File.

 

4. Maklumat Penghantaran

Cara beli barang melalui Sistem OrderSini Langkah 3

Masukkan maklumat penghantaran pada ruang yang disediakan kemudian klik butang Selesaikan. Pada ruangan Nota, isikan maklumat tambahan sekiranya ada.

 

5. SiapCara beli barang melalui Sistem OrderSini Langkah 4

Tahniah ! Pesanan anda telah berjaya. Tracking no akan diberi sama ada melalui SMS, email atau WhatsApp.

 

6. Klik butang WA SUPPORT sekiranya anda perlukan bantuan.

Cara beli barang melalui Sistem OrderSini Langkah 6