011 1943 6286 sales@mypuremil.com

Cara Beli Susu Puremil Melalui Sistem OrderSini

1. Layari https://ordersini.com/view/pgwKHzhY untuk pembelian per unit atau layari https://ordersini.com/view/r0ZvsAh4 untuk Pakej Jimat Belian Per Karton.

susu puremil perisa asli dan coklat

pakej jimat susu puremil perisa asli dan coklat

 

2. Pilih Kuantiti & Lokasi Penghantaran

Cara beli barang melalui Sistem OrderSini Langkah 1

Pilih Susu Puremil yang ingin dibeli sama ada Perisa Asli atau Perisa Coklat. Pilih jumlah kuantiti yang diingini, boleh campur antara Perisa Asli dan Perisa Coklat. Kemudian pilih Lokasi Penghantaran. Setelah selesai, lihat Jumlah Penuh yang perlu dibayar. Pastikan semuanya adalah betul sebelum membuat pembayaran.

Cara beli barang melalui Sistem OrderSini Langkah 1a

Bagi pembelian Pakej Jimat Per Karton, pilih kuantiti karton susu yang ingin dibeli sama ada Susu Asli atau Susu Coklat. Jika ingin campur Susu Asli dan Susu Coklat, pilih berapa kotak yang ingin dibeli. Sebagai contoh, 6 kotak Susu Asli dan 6 kotak Susu Coklat. Kemudian pilih Lokasi Penghantaran. Setelah selesai, lihat Jumlah Penuh yang perlu dibayar. Pastikan semuanya adalah betul sebelum membuat pembayaran.

P.s : Pakej Jimat Belian Per Karton hanya SAH untuk pembelian 12 kotak Susu Puremil. Boleh campur antara Susu Puremil Asli dan Susu Puremil Coklat.

 

3. Pilih Cara Pembayaran