Polisi Penghantaran

1) Setiap pesanan akan diproses dan dihantar dalam masa 24 jam (hari bekerja). Tiada penghantaran barang pada hari Sabtu minggu ketiga dan Cuti Umum. *** Tertakluk kepada perubahan.

2) Caj penghantaran adalah ditentukan oleh pihak kurier mengikut jumlah berat barang dan alamat penerima. Sila semak caj penghantaran di halaman checkout sebelum membuat pembayaran.

3) Barang yang dipesan akan dihantar kepada pihak kurier apabila kami telah mengesahkan pembayaran daripada pihak Tuan/Puan.

4) Barang yang dipesan dijangka akan sampai dalam masa 1-3 hari waktu bekerja untuk Semenanjung dan 5-7 hari bekerja untuk Sabah dan Sarawak. Anggaran waktu penghantaran adalah bermula dari tarikh penghantaran barang oleh pihak kurier.

5) Tracking no. akan diberi selepas penghantaran barang kepada pihak kurier. Kami tidak akan menerima sebarang pembatalan tempahan dan pembayaran selepas barang dihantar kepada pihak kurier.

6) Sila maklumkan kepada kami sekiranya Tuan/Puan tidak menerima barang yang dipesan dalam masa 3 hari waktu bekerja untuk Semenanjung dan 7 hari bekerja untuk Sabah dan Sarawak. Kami akan dapatkan maklumbalas daripada pihak kurier dan akan meminta pihak kurier mempercepatkan proses penghantaran.

7) Jika barang yang diterima mengalami kerosakan atau tidak sama seperti apa yang telah dipesan, sila maklumkan kepada kami dengan segera untuk tindakan susulan.

8) Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi kami di sales@mypuremil.com atau 011 1943 6286